Ons eerste Blog is een feit

Wow gaaf een eerste Blog schrijven. Wat begon als een idee op een zonnig strand wordt nu echt werkelijkheid. Dat waar wij thuis enorm van genieten, iedereen kunnen laten beleven.

Wij staan bekend als een familie waar je het lekkerste vlees kunt eten . Kom je bij ons, dan gooien we de Bbq aan, gaan we gourmetten of gooien we een ossenhaas in de pan of oven. Zodra Cor hoort we krijgen bezoek, roept ie meteen “ik zorg voor vlees“! Heb je voor ons een goeie klus gedaan of willen we je gewoon bedanken, “Hier, een lekker stukje vlees voor thuis, geniet ervan“ is een vaak gehoorde quote.

Zo ontstond het idee om dit vlees bij iedereen thuis te kunnen brengen. Waarom zou niet iedereen hiervan mogen genieten en waarom moet dit altijd bijna onbetaalbaar zijn. Het is mogelijk dit anders te doen. Zo gezegd zo gedaan. We zoeken het mooiste stuk vlees uit voor wie dit maar wenst. Cor komt bij de beste leveranciers, dus weet het beste stuk ook uit te zoeken mee te krijgen. Hoe leuk is dat? We pakken het leuk voor je in en brengen het op afgesproken tijd bij je thuis. Kind kan de was doen.

Zo is het ook voor jou mogelijk een heerlijk stukje biefstuk, ossenhaas, varkenshaas en nog veel meer op je bord te krijgen. Met onze tips en tricks wordt je een betere kok, dus blijf dit volgen, het wordt steeds beter.

Liefs,

De Pijlen